EVIAs Kitchen е здравословно кулинарно училище и мобилна кулинарна работилница за здравословна храна за малки и големи, създадено през 2014 г. /със седалище гр. Стара Загора/.
Негов създател е Евгения Атанасова – нутрициолог, с дългогодишен опит и практика в здравословното хранене, с предавания по темата в ТВ "Загора" и ETV, с опит като готвач в бившия специализиран ресторант „Библиотеката” в Стара Загора, в кетъринга със здравословни плата за събития. Преминала редица обучения и програми за надграждане на знанията и уменията, сред които "Нова клетка" при Албина Фабиани, при проф.д-р Барбара Стоун /САЩ/, Яна Данаилова, професионални обучения при шеф Николета Колева, шеф-шоколатиер Елица Божинова, Food Connection, Алхимията на суровия Шоколад, Добромир Буковски, Академия за стартиращи предприемачи BASE и много други.
EVIAs Kitchen също прави кулинарни ателиета, изнася презентации, демонстрации и дегустации за малки и големи, лекции за различните аспекти и форми на доброто хранене и полезния начин на живот, разработва авторски рецепти за заведения и хранителни програми. Организира и Бутикови кулинарни събития /по заявка/.
С голям опит в организирането на кулинарни работилници и кулинарни събития в региона на Южна България - досега EVIAs Kitchen е организирала над 54 работилници и кулинарни събития в Стара Загора, Димитровград, Казанлък, София, Хасково, Нова Загора и е била част от много други прояви в Южна България, сред които фестивалите "Здравей, здраве" в различни градове на страната, Празници на розата и други.
От 2016 г. сътрудничи на здравословната интернет платформа milenakrasimirova.com /“Инфинити мувинг дизайн”/, от 2020 г. на сайта Dolap.bg, от 2024 – на в. Teen`s Paper.
Мотото на EVIAs Kitchen е: „Здравето винаги е на мода”.
За контакти и информация: Евгения Атанасова – 0886 363 014
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Facebook// EVIAs Kitchen